Τα δωμάτια, περιλαμβάνουν μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών μας, ψυγείο, μπάνιο και τον κυρίως χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 3 επισκέπτες. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ανεμιστήρα οροφής ενώ στα περισσότερα υπάρχει και air condition.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει βεράντα, κάποιες από τις οποίες έχουν θέα στη θάλασσα και κάποιες άλλες στον υπέροχο κήπο μας. Υπάρχει WiFi spot στην μπροστινή αυλή των εγκαταστάσεων μας. Τέλος υπάρχει διαθέσιμο Parking στην ανατολική είσοδο του συγκροτήματός μας.

Οι τιμές είναι σε Ευρώ ανά στούντιο και ανά ημέρα και δεν περιλαμβάνουν πρωινό. Καθαρισμός - επιμέλεια δωματίου και αλλαγή λινών δύο φορές την εβδομάδα (πετσέτες κάθε δεύτερη ημέρα).

Κρατήσεις - Πληρωμή: Για την πλήρη επιβεβαίωση της κράτησης προκαταβάλλεται το 30% του συνολικού ποσού διαμονής.

Ακυρωτικά: Σε περίπτωση ακύρωσης όταν αυτή γίνει σε διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών την χαμηλή περίοδο, 14 ημερών την μέση περίοδο και 21 ημερών την υψηλή περίοδο δεν υπάρχουν κρατήσεις ακυρωτικών, σε αντίθετη περίπτωση χρεώνεται το 30% του συνολικού ποσού της παραμονής. Τονίζουμε πως το κατάλυμα μας δεν είναι ξενοδοχείο κλασικού τύπου αλλά αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα. Μόλις λάβουμε την αίτηση σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επαληθεύσουμε την κράτηση, την τιμή, την διαθεσιμότητα και για να απαντήσουμε σε τυχόν άλλες ερωτήσεις σας.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για χρονικό διάστημα μικρότερο των 7 ημερών από σήμερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας... 22430 47122.